Om mig

Att få inspirera dig till rörelse och en hållbar livsstil är verkligen fantastiskt! Tack för förtroendet! 

Maria heter jag, uppväxt i Borås men bor sedan 10 år i Skåne. Lämnade hemmets trygga vrå direkt efter gymnasiet för att arbeta utomlands. 

Jag har jobbat med gruppträning i 20 år, både i Sverige och utomlands. Med det kommer en rad utbildningar inom träning och träningslära men även till coach. Detta för att kunna inspirera till korrekt och smart träning.

Kost ihop med träning har alltid legat mig varmt om hjärtat och därför har jag vidareutbildat mig till Lic. Kostrådgivare. 

Jag och min familj älskar att vara aktiva, allt från träning till skidåkning, cykling och till vandringar. Detta önskar jag fortsätta med länge och då är nyckeln vår hälsosamma vardag.

Att få inspirera andra till samma är verkligen något som gör mitt liv rikare!

Mitt motto: Remember YOUR why!


Sagt om Maria


Jag har nu gått på kostscham hos Maria i ett par veckor, det är fantastiskt att hela familjen kan äta samma mat och att det inte är något som är uteslutet eller extremt minimala portioner. Och alla gillar maten. 


Jag går fortfarande och förväntar mig att det ska komma något extremt eller att jag bara ska dricka smoothie en hel vecka men det kommer inte. Detta konceptet är verkligen hållbart i längden och resultaten känns som något jag kommer kunna hålla! Jag kommer definitivt prata varmt om dig!

HEIDI, feb 2021, Kostrådgivning 

Jag har tränat med Maria i många år och hon lyckas alltid utmana mig och peppa mig så jag tar mig längre i min träning. Jag får reslutat samtidigt som jag får enorm träningsglädje. Dessutom är hon kunnig.
Tack Maria!

Johanna, jan 2020, Träning

"Du är bäst på att inspirera och få alla att ge det där lilla extra"

Åse, jan 2020

Kan varmt rekommendera Maria som peppande stöd i din rörelse glädje. Jag har haft förmånen att träna med Maria i flera år och hennes kunskap och förmåga att instruera med glödande energi tar dig långt.

JOHAN, dec 2019, Träning

Har förmånen att just nu få hjälp med kosten av Maria, det ihop med att jag tränar hennes pass online gör att jag känner mig starkare än någonsin. Sällan har någon peppat mig så fast att vi inte ens bor i samma stad.

Katarina, jan 2020, OnlineBOOST